CHECK NEW SET BY DJ PIRI

SONNE NIGHT

SONNE NIGHT ÚČINKUJÍCÍ
Main Stage DJs: VK Studio, Lucasch, Kepy, Jordy, Piri, Mildee, Karloss, Maaja

PARTY INFO
Datum: 10.02.2012
Start: 20:00 h
Místo: V Kleci (Hotel Grand), Uherské Hradiště (cz)
Vstupné: 30 CZK
Styl: minimal, tech house, electro, techno
Info: www.sonneedition.cz

TISKOVÉ ZPRÁVY
2012-01-31 | 15:30
SONNE NIGHT BUDE JEDNA VELKÁ NAROZENIVOVÁ PÁRTY!
SE crew připravila ve spolupráci s uherskohradišťským klubem V Kleci taneční mejdan SONNE NIGHT. Na tento narozeninový večer přijede v pátek 10.02.2012 své DJské řemeslo představit hned několik významných hostů.
Z nedaleké Ostrožské Lhoty přijede rozehřát tuto párty DJ MAAJA. Za mixem se po delší době tamnímu publiku předvede uherskobrodský DJ JORDY, který od loňského léta obléká dres bookingu House Import. Od něj můžeme čekat našlápnutý progressive house set.
Na Slovácko opět zavítá znojemské bratrské duo KEPY and VK STUDIO, kteří vám každý zvlášť naservírují rytmickou music nejaktuálnějších trendů. Oba patří pod projekt Gat Electra a jejich tvorbu můžete nalézt na českém labelu Naked Records.
Už se nemůžeme dočkat vystoupení populárního ostravského DJe PIRIho, který se prezentuje divokým dirty soundem vycházejícím z house music.
Co by to bylo za uherskohradišťskou narozeninovou party, kdyby chyběli domácí matadoři, fajnšmekři, ale především strobáci, že?! Opět tomu nebude jinak, tech-electro set zahrahe DJ MILDEE. Dalším gratulantem bude zakladatel bookingu strobe, ale především výborný bavič, DJ LUCASCH. Své skvělé producentské vlohy vám přestaví KARLOSS, který svým groovym technem uzavře kompletní DJskou smetánku.
Vstup na tuhle nefalšovanou sluneční noc je pouhých 30 kaček :-) Na baru samozřejmě nebude chybět akce na vybraný drink, ale také třeba točené pivo Svijany.

LINE UP
21:00 – Maaja
22:00 – Jordy
23:00 – Mildee
00:00 – Kepy
01:00 – Piri
02:00 - VK Studio
03:00 - Lucasch
04:00 - Karloss