CHECK NEW SET BY DJ PIRI

3G - TOP CLASS NIGHT

3G - TOP CLASS NIGHT ÚČINKUJÍCÍ
EUPHONIC Main Stage DJs: Kyau & Albert (de), Ronski Speed (de), Stoneface & Terminal (de), Dennis Sheperd (de), Schumann & Kloss (de), Michal Poliak, Martin Gredner
TECHNO.CZ Garage Stage DJs: Space DJ'z (uk), Hydrophonic, Robiq, Danny Bright, Danny May
1st Floor Bar Next Etalon Stage DJs: Piri, Peter Pea, Tom Carbol, Patrik Prelovsky

PARTY INFO
Datum: 16.09.2011
Start: 20:00 h
Místo: Fabric, ul. Plynární, Ostrava (cz)
Vstupné: 300 CZK (předprodej 22.08.-15.09.) / 390 CZK (na místě 16.09.)
Styl: trance, techno, house
Web: www.fabric.cz

TISKOVÉ ZPRÁVY
2011-09-11 | 19:35
3G - TOP CLASS NIGHT PŘEDSTAVUJE VŠECHNY TŘI STAGE
Na 3 stageích klubu Fabric se dočkáte od house, přes progressive, trance až nejtvrdší formy techna, a to vše zabaleno ve špičkové kvalitě, protože line up je skutečně exkluzivní a jedinečný. Vždyť který klub v České Republice Vám naservíruje 20 jmen, obsahujících světovou a českou elitu? A na koho se vlastně na 3G - TOP CLASS NIGHT můžete těšit?
Hlavní EUPHONIC Stage bude věnována mainstreamovějšímu, progressive-tranceovému publiku. Představí se vám téměř kompletní osazenstvo labelu Euphonic. Headlinerem jakékoliv jiné party by mohl být kdokoliv z jmen, které v průběhu této jedinečné noci uvidíte a uslyšíte. Duo KYAU&ALBERT už ve Fabricu vystoupilo s velkým úspěchem dvakrát, tranceová stálice RONSKI SPEED patřil k vrcholům našich 10. Narozenin, a další duo v pořadí, STONEFACE&TERMINAL už jsme jednou taky fanouškům Fabricu představili. I další dvě jména jsou neméně zajímavá, dj a producent DENNIS SHEPERD vystoupí ve Fabricu premiérově, za zmínku určitě stojí fakt, že na party pokřtí své debutové album "A Tribute to Life". Naprostou premiéru v rámci České Republiky bude mít duo SCHUMANN&KLOSS. Českou scénu budou reprezentovat rezident Fabricu a progressivní mág MARTIN GREDNER a skvělý MICHAL POLIAK, který mimo jiné i vytvořil hymnu Mácháče 2011. Na main stagei očekávejte 30kW soundsystému Adamson, světelnou a laserovou show, krásné gogo dancers, ovocný a čokoládová bar.
Garážová techno stage, která je připravena ve spolupráci s naším partnerským serverem Techno.cz v žádném případě nikterak nezaostává a potěší každého fanouška tvrdších rovných beatů! Na této stage si přijdou na své milovníci techna, tech-housu a minimalu. Headlinery této stage budou djské duo SPACE DJZ z Velké Británie, kteří jsou nejdéle fungujícím techno duem vůbec. Hráli již v klubech nebo na festivalech jako Ministry of Sound (Malta), Summer Spirit (Německo), Hard Park Factory (Itálie), Photonic Fusion (Slovinsko) nebo taktéž v našem klubu v roce 2008. Českou scénu bude hájit brněnský dj HYDROPHONIC, jehož residentní noc O'seex v klubu Fleda již bude slavit 10 výročí. Dalším vystupujícím bude DANNY BRIGHT, jeden z nových residentních DJs klubu Fabric, který se může pyšnit například hraním na největším lodním klubu Catamaran v Turecku nebo na festivalech jako Secret Garden(Slovinsko) atd... Nebude chybět ani dlouhodobý resident klubu Fabric, DJ ROBIQ, kterého není nutné nijak zvlášť představovat. Je nutné snad jen připomenout, že při jeho energických techno setech ranní návštěvníci vždy dostanou to co chtějí. Soupisku DJs Techno.cz stage uzavírá havířovský techno matador DANNY MAY hrající už od roku 2000. Toho můžete znát kromě všech významných klubů v ČR hlavně z klubu Fabric, kde uvolňuje současný, v Evropě tak oblíbený, "direct party sound". Techno stage bude ozvučena systémem Adamson s výkonem 20 kW, nebude samozřejmě chybět Red Bull bar, světla a lasery a ani 3G dekorace.
A na co se můžete těšit na Next Etalon Stage v prvním patře klubu? Opět to bude porce kvalitní muziky, o kterou se postará čtveřice moravských DJs. Jako první se k mixu postaví znojemský DJ a producent PATRIK PRELOVSKY, který nedávno podepsal smlouvu se známým belgickým vydavatelstvím Bonzaiprogressive. Střídat jej bude domácí TOM CARBOL, jenž na loňské 3G uzavíral, ve společném setu s PIRIm, hlavní stage. A nutno dodat, že i přes pokročilou ranní hodinu si pánové svým setem udrželi tancechtivé klubery až do úplného konce. Dále přijal pozvání PETER PEA - známý DJ a producent z Brna, dlouholetý rezident klubovky Elektra a organizátor úspěšných nocí Tranzistor na brněnské Flédě, od roku 1999 také redaktor serveru RAVE.CZ. Krom zmíněných činností vydává PETER PEA své tracky na labelech Naked Records a Isis Recordings. Posledním, kdo se na Next Etalon Stagei představí, bude ostravský DJ PIRI, který letos slaví 15 let strávených za djským pultem. Za oněch 15 let PIRI projezdil nespočet klubů a parties, kdy vrcholem jeho dosavadní kariéry bylo roku 2008 vystoupení v klubu Sankeys v anglickém Manchesteru, který se dva roky na to stal nejlepším klubem světa v prestižní anketě DJMAG. Jak už jsme zmínili, Next Etalon Stage bude o kvalitní muzice. Konkrétně se bude jednat o hudební styly jako tech house, progressive house, minimal a club house, které v podání výše uvedených DJs jistě přesvědčí i vás k návštěvě 1. patra klubu Fabric.

2011-09-06 | 18:20
TRAILER K ZÁŘIJOVÉ 3G - TOP CLASS NIGHT
O tom, že letošní 3G - TOP CLASS NIGHT bude klubovou událostí tohoto podzimu není žádných pochyb. Podívejte se na velmi povený trailer k této párty, která se uskuteční už za pár dní, konkrétně v pátek 16.09.2011 v ostravském klubu Fabric. Více v sekci video na našem webu.

2011-08-30 | 18:15
DJSKÁ SOUTĚŽ O HRANÍ NA 3G - TOP CLASS NIGHT VE FABRICU
Cílem této djské soutěže je nahrát hudebně i technicky co nejatraktivnější djský set v délce 45-75 minut. Lze soutěžit v kategorii trance/progressive nebo techno/tech house o hraní buďto na hlavní EUPHONIC Main Stage nebo na TECHNO.CZ Garage Stage. Podrobnosti k djské soutěži naleznete facebooku. Uzavěrka soutěže je v pondělí 12.09.2011.

2011-08-23 | 19:00
OFICIÁLNÍ TISKOVÁ ZPRÁVA K ZÁŘIJOVÉ 3G - TOP CLASS NIGHT VE FABRICU
Rodinné stříbro Fabricu, legendární klubová noc 3G opět po roce přichází s bombastickým line-upem, který v ostatních klubech těžko uvidíte a uslyšíte. Na pátek 16.09. naše pozvání přijalo téměř kompletní zastoupení světoznámého labelu a bookingu Euphonic, který se pyšní dvojitým zastoupením v prestižní anketě DJ MAG TOP 100 za rok 2010 - Kyau & Albert 40. místo a Ronski Speed skončil na 67. místě. Na Euphonic Main Stagei uvidíte tedy tyto zástupce německého labelu: skvělé djské a producentské duo Kyau & Albert, bezpochyby vynikající Ronski Speed, výborné duo Stoneface & Terminal, dále mistr remixů a producent Dennis Sheperd a v České republice debutující duo Schumann & Kloss. Českou klubovou scénu budou zastupovat stále populárnějsí Michal Poliak a rezident klubu a progresivní mág Martin Gredner.
Dalším, zahraničním hostem sálodlouhého 3G line-upu bude britské duo Space DJ'z, kteří budou kralovat Techno.cz Garege Stagei. Smršť známých jmen pokračuje dále jmény Hydrophonic, Robiq, Danny Bright a Danny May.
V 1. patře klubu s názvem Next Etalon Stage se představí ostravský Piri a společně s ním Tom Carbol, brněnský Peter Pea a Patrik Prelovsky.
Celý Fabric bude dekorován 3G stylizací, šokující světelnou show s více než desítkou inteligentních hlav, barevnými a zelenými lasery, led panely a jak je na našich TOP akcích už zvykem velkým LED panelem, umístěným za djskou stageí.
Chybět nebude tradičně vynikající ozvučení klubu soundsystémem Adamson s výkonem 50 kW, čokoládové a ovocné bary, Fabric párty stan, go-go dancers, Red Bul bar, fastfoodové občerstvení, ale hlavně a především nezapomenutelná atmosféra této jedinečné noci!
Máme pro Vás nachystáno spoustu soutěží o volné vstupy a exkluzivní dárky, které nám věnoval booking Euphonic. Úplnou novinkou a dárkem pro začínající dj´s bude velká soutěž o vystoupení na této prestižní akci!!! Společně s našim mediálním partnerem rádiem Helax (www.helax.tv) jsme pro Vás nachystali velmi exkluzivní Den s 3G.
Přeprodeje budou startovat 22.08. v našich tradičních předprodejových místech, a to ve dvou shopech SUBFORM, jeden je v OC Futurum a druhý v centru Ostravy na Nádražní ulici. Lístky si budete moct koupit i na našich parties, třeba hned na naši Opening Party Acapulco s Luccou a Christianem Fischerem v pátek 2.9.. Mimoostravským nabízíme možnost koupit si lístek na dobírku nebo bankovním převodem, pro tuto možnost kontaktujte e-mail jirka@fabric.cz.

2011-08-04 | 16:15
LETOŠNÍ 3G - TOP CLASS NIGHT V KLUBU FABRIC PŘEDSTAVILA HEADLINERY
V pátek 16.09.2011 se v ostravském klubu Fabric uskuteční 3G - TOP CLASS NIGHT. Už několik let patří u nás tato párty mezi nejnavštěvovanější vůbec a ani letos tomu nebude jinak, protože, posuďte sami, výčet zahraničních headlinerů je tentokrát fenomenální: Kyau & Albert, Ronski Speed, Stoneface & Terminal, Dennis Sheperd, Schumann & Kloss a Space DJ'z.

LINE UP
EUPHONIC Main Stage:
TBA

TECHNO.CZ Garage Stage:
TBA

1st Floor Bar Next Etalon Stage:
TBA

DOWNLOAD

DJ Piri - Welcome To Miami (40 Minutes Edition) 2011-08-01 | Home Studio | Ostrava | cz
DJ Piri - Welcome To Miami (40 Minutes Edition)
Time: 40:00  
Styl: club house
Download: mp3
Booklet: jpg