CHECK NEW SET BY DJ PIRI

TRANZISTOR - NU ERA

TRANZISTOR - NU ERA ÚČINKUJÍCÍ
Main Stage DJs: Matthew (Hellectro), Piri & Tom Carbol, Mort'n, Peter Pea

PARTY INFO
Datum: 18.09.2010
Start: 20:00
Místo: Fléda, Brno (cz)
Vstupné: 49 CZK
Styl: tech house, progressive house, electro house, techno
Web: www.fleda.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA
V sobotu 18.09.2010 otevírá TRANZISTOR - NU ERA novou klubovou sezonu ve zrekonstruované Flédě. Motto tohoto večírku je snadno zapamatovatelné: "Nepudem dom!"
Kralovat bude DJ Matthew z Prahy, známý např. z dua Hellectro. Z Ostravy dorazí v mlžném závoji DJ team Piri & Tom Carbol. Jak vypadá electro house na sever od Brna, předvede DJ Mort'n, jehož DJ nick přidělal vrásky už nespočtu grafiků :-) Zdárný průběh mejdanu pojistí rezident Peter Pea.

LINE UP
TBA

PROFILY DJS
Piri & Tom Carbol (Tomi&Yoshi)
www.idj.cz/toshi
Vznik DJského dua Tomi&Yoshi se oficiálně datuje na leden 2010, avšak DJ Piri a DJ Tom Carbol, kteří toto hudební těleso tvoří, spolu sporadicky vystupují již od roku 2006. Od té doby odehráli (tehdy ještě pod samostatnými jmény ve versus setech) společně několik vystoupení v různých klubech v rámci České republiky. Jmenujme například boskovický klub Prádelka, ostravské kluby Klid, Fabric, Koruna nebo Cafe de la Ostrava, kde jsou oba dva rezidenty oblíbené klubové noci Smoke Essence. V současnosti se Tomi&Yoshi prezentují jedinečným soudem, který je mixem toho nejlepšího, co oba pánové mají ve svých vinyl/cd boxech, kdy zvukový základ jejich společných setů tvoří progressivně propracované tracky dokreslené Tomovým trance cítěním a Piriho tech house přímočarostí.

DOWNLOAD

DJ Piri vs. DJ Tom Carbol - Live At Barvy (2010-05-08) (Enjoy The Music Set) 2010-05-08 | Barvy | Ostrava | cz
DJ Piri vs. DJ Tom Carbol - Live At Barvy (2010-05-08) (Enjoy The Music Set)
Time: 51:06  
Styl: progressive house
Download: mp3
Booklet: jpg