CHECK NEW SET BY DJ PIRI

THE ETALON PARTY

THE ETALON PARTY ÚČINKUJÍCÍ
Main Stage DJs: Peter Pea, Luis aka Luis Lamborghini, Piri, Danny Bright

PARTY INFO
Datum: 21.05.2010
Start: 22:00 h
Místo: Bar...Vy, Škroupova ul., Ostrava (cz)
Vstupné: zdarma
Styl: club house
Info: info@piri.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA
THE ETALON PARTY pokračuje svým 2. dílem a my vám u této příležitosti přinášíme kompletní informace k této party, která se uskuteční v pátek 21.05.2010 v ostravském music clubu Bar...Vy. Informace, krom jiného, obsahují časový line up a profily všech vystupujících DJs včetně headlinerů Peter Pei a DJ Luise.

LINE UP
22:00 – Piri
23:00 – Danny Bright
00:30 – Piri
01:00 – Peter Pea
03:00 – Luis aka Luis Lamborghini

PROFILY DJS
Peter Pea
www.idj.cz/pepe
Peter Pea se poprvé objevil na elektronické hudební scéně v roce 1998 jako live-act. V té době působil jako redaktor a moderátor rádia Jih, kde také po tři roky připravoval a vysílal vlastní pořad o klubové taneční muzice Club Overground, později Progresso. V této relaci se pravidelně objevovali přední čeští i zahraniční DJové či projekty, kromě rozhovoru vždy zazněl i živě mixovaný set. Během působení v rozhlase nabral Peter Pea první DJské zkušenosti a začal se více zajímat o novinářskou činnost a publicistiku. Pracoval dál na live-actu a oficiálního vydání prvního tracku se dočkal v roce 2000 na českém Virtual Labelu.
O sedm let později se upsal českému nezávislému labelu Naked Records, kde v celosvětové distribuci vychází jeho první EP "Toy Bomber" a následuje několik samostatných tracků. V současnosti finišuje druhé EP "Vinohrad". V roce 2009 vydává u ISIS recordings track "EEG" a EP "Diagnose pt.1".
Peter Pea ať už jako live-act nebo jako DJ navštívil většinu klubů v České republice včetně pražské Roxy, zahrál si i v zahraničí (např. club Cabaret Renz, Vienna), má za sebou také vystoupení v populárním pořadu Frisbee televizní stanice Óčko. Již několik let nevynechává ani letní festivaly, v minulosti hrál opakovaně např. na Tyngl-tanglu, na hradě Veveří, apod. V létě letošního roku si zahrál na Creamfields, na festivalech Hrachovka, Rock Shock a dalších.
Kromě DJingu se Peter Pea věnuje také práci redaktora (servery rave.cz a idj.cz) a promotéra (Tranzistor - Fléda, Brno a Electroterapía - Perpetuum, Brno).
Stylově je Peter Pea dost obtížně zařaditelný. Ve svých setech klade důraz především na tepající taneční energii a melodičnost, přitom osciluje od minimal house přes electro, progressive až po techno. V poslední době navíc koketuje i s breakbeatem. Jak sám říká: "Škatulkování mě nezajímá, zajímá mě příběh a dobrý zvuk!" Jeho hudebními vzory jsou po dlouhá léta Depeche Mode, Prodigy, Massive Attack, Future Sound of London, Leftfield, Chemical Brothers a další. Mezi jeho oblíbené producenty patří Dominik Eulberg, Anthony Rother, SCSI-9, Joris Voorn, Johannes Heil, Tom Pooks, Oliver Koletzki, Oxia atd.

Luis aka Luis Lamborghini
www.idj.cz/luccas | www.nakedrec.com
DJ Luis již jako mladý pionýr :-), tedy už od první až do osmé třídy navštěvoval hudební školu kde absolvoval 4 roky hraní na flétnu a skoro 6 let hraní na trumpetu. Své první vystoupení před publikem si tedy absolvoval již ve svém raném věku odehráním mnoha koncertů jako sólista nebo s velice úspěšným orchestrem mladých hudebníků po celé Moravě. Také ho již od útlého mládí táhla taneční a elektronická hudba. Zlomové okamžiky jsou pro něj ještě dodnes tak silné. Nejsilnější zlom ve svém hudebním cítění poznal po poslechnu Westbamova tracku Wizards of the Sonic v remixu od Red Jerryho. Tehdy ho elektronika učarovala nadobro a právě vznikající Rave styl se mu nadobro usídlil v paměti. Nadále si, i v dnešní době, pro inspiraci, nostalgii, neskutečnou originalitu a kouzlo doby, rád staré věci poslechne.
Od té doby prošel Luis velkým vývojem až do dnešních dní (celou obsáhlou biografii najdete na jeho webu), kdy jeho progressive house, techhouse a breakbeat sety hrává pravidelně po klubech celé České republiky. Svá vystoupení si odbyl již také na Slovensku, Lucembursku nebo Polsku. Ve svém hraní se snaží vytvářet příběh. Jeho sety jsou energické, s hutným rytmem, pestré a plné nájezdů. Hrál snad se všemi českými DJs a se spoustou zahraničních hvězd. Po nedávné modernizaci svého hudebního zázemí se také dlouhodobě věnuje tvorbě vlastní music. Dále nelze opomenout jeho netlabel Naked Records, který patří mezi špičku české nezávislé hudební scény.

Piri
www.piri.cz
Piri patří mezi známé osobnosti ostravské klubové scény, na které se pohybuje už od roku 1996. Hrál v podstatě ve všech klubech Ostravy: kupříkladu Fabric, Marley, Klid, Cafe de la Ostrava, Planet, Koruna, Bandit, Sydney, Bar...Vy a dalších. Dále v rámci České republiky vystupoval v různých klubech v Praze, Brně, Olomouci, Vyškově, Boskovicích, Hranicích na Moravě, Opavě atd. Také hrál na Slovensku, několikrát v Polsku a v neposlední řadě v květnu 2008 vystoupil v Anglii ve známém klubu Sankeys (Manchester), který byl podle výsledků hlasování na prestižním serveru www.djmag.com vyhlášen nejlepším klubem světa pro rok 2010 a kde pravidelně hrávají jména jako Pete Tong, Dave Clarke, Tocadisco, Trentemoller a další světové star. Krom klubů se Piri představil i na festivalech Colours of Ostrava (2006), Semtex Suncastle (2007) nebo Summer of Love (2009).
V současnosti se Piri jako DJ prezentuje hudbou na pomezí progressive, tech, tribal, electro house music. Jeho sety jsou většinou mixem těchto 4 vyjmenovaných stylů, ale dokáže se stylově přiblížit k jednomu z nich v závislosti na celkovém konceptu dané párty. Souhrnně by se jeho styl dal nazvat jako energy club house. Mimo jiných aktivit je Piri také rezidentem několika ostravských klubovek - Peach Up Holiday, Enjoy The Music a nově také The Etalon party.

Danny Bright
www.dannybright.eu
Danny Bright, ostravský progressive, tech house a trance DJ si za svou dosavadní kariéru již zahrál na spoustě klubových párties. Mezi ty nejlepší patřili Electronic music party v klubu La Vela, jednom z největších klubů USA na Floridě v Panama City Beach. Také si zahrál na proslulém celorepublikově uznávaném festivalu Majáles jako headliner House Stage, dále na akcích jako Hi-Fi (Perpetuum, Brno), Evolution (Fabric, Ostrava), aj. Mohli jste ho vidět na flyerech se jmény jako Kayu & Albert, Jerry & Orbith, Martin Gredner, Charlie, Laddy M, Michael C, Nesquik, Wolsha, aj. Danny Bright je momentálně residentem v klubu EDEN ve Studénce a ve vysokoškolském klubu Vrtule v Ostavě.