CHECK NEW SET BY DJ PIRI

MAJÁLES VŠB 2010 - info & line up

MAJÁLES VŠB 2010 ÚČINKUJÍCÍ
Main Stage: Sto zvířat, R+ Members Club (a tribute to Rammstein), Jarda Uhlíř, Charlie Straight, Ostravská kapela 333, Tatroska, Mezi Námi, Retro Blues, Lybar band
Electronic Stage DJs: Chris Su (hu), Dustman (sk), Safari Crew, Fly.com, Logravity, Petit, Saboter, Squadra, Subject Lost, Hanyxz, Umba, Dizetai, BDJKRS, Von Klaben & Intelect (live), Ian Rokka & Frank The Space, Drako, Dr. Werhaus, Dry-rot, Pepe, Piri, P.R.D.K, MC Mia, MC Tweety Twizta, MC Square, VJ Dip
Tech Stage DJs: Martin Streed, Danny Bright, Tomi & Yoshi, Van Vega, D'Safo, Wayne, Symetrick Sound crew

PARTY INFO
Datum: 05.05.2010
Start: 10:00 h
Místo: Areál kolejí VŠB, Ostrava (cz)

DOWNLOAD

DJ Piri - Live At Majáles VŠB 2009 2009-05-06 | Areál VŠB | Ostrava | cz
DJ Piri - Live At Majáles VŠB 2009
Time: 47:28  
Styl: progressive house
Download: mp3
Booklet: jpg

ELECTRONIC STAGE 2010

LINE UP
09:30 - Dzi
10:15 - Von Klaben & Intelect
11:00 - BDJOKERS
12:00 - Piri
12:45 - Ian Rokka & Frank The Space
14:00 - P.R.D.K
14:45 - Petit
15:30 - Subject Lost & Dr. Warehouse
16:30 - Safari
17:15 - Logravity & Pepe
18:15 - Drako
19:00 - Umba & Hanyxz
20:00 - Dustman (sk)
20:45 - Saboter
21:30 - Sqadra
22:15 - Fly.Com
23:00 - Dry.Rot
23:45 - Chris.SU (hu)

TECH STAGE 2010

TISKOVÁ ZPRÁVA
Klub Vrtule pro Vás opět připravil Majálesovou stage, tak jako minulý rok a opět ve stejném stylu jako minulý rok, protože pokud si vzpomínáte jak to ve Vrtuli na Majáles vypadalo, tak přesně tak to bude i tento rok! Tech Stage se letos opět ponese na vlně progressive-house, trance, tech-trance, tech-house a techno muziky! Opět bude několik laserů, mlha, videoprojekce, ale hlavně muzika která Vás nenechá v klidu! A o to se postará hned několik DJs a DJských projektů nejen z Ostravy!

LINE UP
16:00 - Symetrick Sound Crew
17:00 - Van Vega
18:00 - Tomi & Yoshi
19:00 - D'Safo
20:00 - Martin Streed
21:00 - Sunset Moonrise Project
22:00 - Danny Bright
23:00 - Wayne

PROFILY DJS
Martin Streed
www.idj.cz/streed
DJ a moderátor rádia HELAX (Hellpárty), ale hlavně také zkušený DJ, který si za svou kariéru měl tu čest zahrát si na festivalech jako Creamfields a Hradhouse, a projít si snad všemi kluby na severní Moravě, ale i jinde jako například: Fabric, Roxy, Duplex, Mecca, Perpetuum, Studio54, Duplex (Most), Ministry (sk), Vulkan (sk), Sírius (sk), 4Planet (sk), Magic (pl), Mannhatan (pl) aj.

Danny Bright
www.dannybright.eu
Danny Bright, ostravský rodák, si za svou dosavadní kariéru již zahrál na spoustě klubových párties. Mezi ty nejlepší patřili Electronic music party v klubu La Vela, jednom z největších klubů USA na Floridě v Panama City Beach. Také si zahral na proslulém celorepublikově uznavaném festivalu Majáles jako headliner House Stage, také na akcích jako Hi-Fi (Perpetuum Brno), Evolution (Fabric Ostrava). Mohli jste ho na flyerech vidět se jmény jako Jerry & Orbith, Charlie, Laddy M, Nesquik, Michael C, Wolsha, aj.

Wayne
www.djwayne.xf.cz
DJ Wayne, si za svou karieru zahrál v mnoha významných clubech po cele ČR například: Mecca, Fabric, 7 Nebe, Perpetuum, Fleda a mnoho dalších. Dále na parties: O'seex, Rehab, Warm Up Ferry Corsten, Majales... Také si zahrál vedle mnoha významných jmen: Nitrous Oxide, Lisa Loud, Laydee Jane, Lucca, Orbith, Jerry, Charlie, Laddy M, Fresh a mnoho dalších.

D'Safo
www.idj.cz/radekdj
Havířovský DJ bookingu Playa D'Safo, vyškolený havířovským undergroundovým klubem Áčko a technem, později progressivem, kterým to tam rozhýbával, měl možnost si zahrát v klubech jako Roxy, Perpetuum, 4Planet (sk), Fabric, Velryba aj., a taky po boku DJ's jako: Benassi Bros, Michael Burian, Loutka, Chris Sadler, Jerry, Ladida, a dalších...

Van Vega
www.idj.cz/vanvega
Rodák z Ruska, žijící a studující v ČR, kterého můžete často vidět za mixem v klubu Fabric na párty Resident Night, ale i jiných je známý hlavně svým melodickým a energickým progressivem. Za svou Djskou kariéru si zahrál v mnoha klubech nejen v České republice, ale například i na plavbě lodí kolem Ruska nebo v undergroundovém klubu DaBar (russia).

Tomi & Yoshi (DJ Tom Carbol, DJ Piri)
www.idj.cz/toshi
Vznik DJského dua Tomi & Yoshi se oficiálně datuje na leden 2010, avšak DJ Piri a DJ Tom Carbol, kteří toto hudební těleso tvoří, spolu sporadicky vystupují již od roku 2006. Od té doby odehráli (tehdy ještě pod samostatnými jmény ve versus setech) společně několik vystoupení v různých klubech v rámci České republiky. Jmenujme například boskovický klub Prádelka, ostravské kluby Klid, Fabric, Koruna nebo Cafe de la Ostrava, kde jsou oba dva rezidenty oblíbené klubové noci Smoke Essence. V současnosti se Tomi & Yoshi prezentují jedinečným soudem, který je mixem toho nejlepšího, co oba pánové mají ve svých vinyl/cd boxech, kdy zvukový základ jejich společných setů tvoří progressivně propracované tracky dokreslené Tomovým trance cítěním a Piriho tech house přímočarostí.

Symetrick Sound Crew (DJ Ali, DJ Meri.Da, DJ Mut.Be)
www.symetrick-sound.cz
DJ Ali, Meri.Da a Mut.Be, rodáci z Hranic na Moravě, pořadatelé několika letních open-air akcí v jejich kraji, ale také residenti Hranického undergroundového klubu Inferno si za svou kariéru prošli kluby jako Olympia, T2, nebo také hráli na open-air párty BassDaCastle.

Sunset Moonrise Project (DJ Danny Bright, DJ Wayne)
www.facebook.com/pages/Sunset-Moonrise/167186827895?ref=ts
Projekt Sunset Moonrise vznikl při příležitosti uspořádání celorepublikového festivalu Majáles VŠB 2009. U jeho zrodu stáli DJs Wayne a Danny Bright. A pravě teď, po roce se opět tento projekt vrací na stage Majálesu, a opět si oba tito performeři zahrají stylem Back To Back, udělají pro Vás show a použijí k tomu všechnu hudební techniku co bude dostupná.